marți, martie 24, 2009

Plimbarea elefantilor

O data pe an, cel mai cunoscut (posibil si cel mai mare) circ american - Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus - vine la New York. Si cum cutreiera tara cu trenul lor, sunt nevoiti sa opreasca cu o statie inainte de Manhattan si sa traverseze unele din animale pe jos prin tunelul din Midtown, traversand orasul pe 34th st. din est pana la Madison Square Garden.
Asa se face ca 10 elefanti, vreo 7 cai si 3 ponei formeaza ceea ce deja este o traditie numita "The Elephant Walk". Am fost pentru prima data aseara si v-am adus cele mai proaste poze posibile. Ziceti si voi ca sunt voit creative si asta e. Am scuza ca era bine dupa miezul noptii si 0C afara, cu vant puternic care facea sa se simta mult mai frig.
















































.

8 comentarii:

Miju spunea...

in madagascar[http://www.imdb.com/title/tt0351283/] mergeau de capul lor. parca e si o scena facuta in Grand Central...

Anonim spunea...

Ok, te scuzam, totusi cea mai tare poza e prima, daca tot ne-ai indemnat sa le privim artistic:).

Lola spunea...

about2run, astia mergeau cumintei si se tineau de codita cu trompele asa frumos... dar au trecut foarte repede, in nici 2 minute de la orizont la orizont.

Cristi, chiar m-am necajit rau ca n-au iesit pozele. Adica n-am pus eu camera pe settingul care trebuia. Prima ar fi iesit chiar super.

Flavius Ţerbea spunea...

Cum n-au iesit pozele? Foarte creative! Chiar si tu ai spus-o. :) Plus ca sa vezi elefanti mergand prin mijlocul NYC nu este ceva care sa nu intre in categoria "iesit din comun"...

Anonim spunea...

adica cum?
in orasul acela in care exista de toate pentru toti si-s TOTI adunati acolo nu aveati elefanti? Trebe neaparat facuta o lista pentru a vedea ce va mai lipseste..:)))Poate trimitem de pe-aici ceva jivine..:)))
Pentru poze ar fi trebuit cel mai bine, sarit gardul si facute fotografiile din fata, in contraplonjeu...cu timp luuuung de expunere...:)))

Lola spunea...

Flavius, de-aia am si pus pozele, asa rusinoase cum sunt :D

Toni, asa deci. Ma inveti la prostii in loc sa-mi zici si mie ce settings sa folosesc inafara de Auto (care cred ca ar fi scos poze muuuult mai bune in cazul asta).
Avem elefanti, cum sa nu. Dar sunt in jungla lor in Bronx, nu prea se plimba prin oras ca in desenele animate :P

d spunea...

interesante pozele ..cred ca e super sa poti vedea asa ceva live!mersi de poze ..

Lola spunea...

placerea e de partea mea :)

Related Posts with Thumbnails