marți, mai 08, 2007

Deadwood ma omoara...

*ATENTIE! video cu limbaj nepotrivit copiilor (uhm...copiilor care inteleg engleza, of course :))*


...In a good way.

Tocmai cand sezonul de 24 e pe sfarsite, Prison Break e in pauza sezonala, sezonul 2 din Rome e inca asteptat pe DVD, mi-am gasit o noua pasiune: Deadwood.
Holy crapola. Sec. XIX, febra aurului in ceea ce ar fi acum South Dakota, good guys, bad guys, tough guys, Calamity Jane (love her), lingai, lasi si toate nuantele intre, intr-o vreme cand sa te speli era un lux (inutil unora), cand curvele si bautura primau in fata hainelor si mancarii... ce sa mai zic. Daca puteti, vedeti-l ca merita.

In ciuda faptului ca videoul de mai sus este foarte explicit si contine expresii pe care le cunoastem cu totii :)), limbajul folosit imi este strain in parte (si nu ca nu stiu eu engleza dar sunt cuvinte si expresii ale epocii, ma fac sa opresc DVD-ul ca sa le procesez si unora chiar nu le gasesc intelesul, noroc ca jumatate din cuvinte sunt "fucking" si "cocksucker" si pe-alea le inteleg), gasesc ca personajele sunt conturate extraordinar de bine si jucate absolut genial. Plus ca este o perioada din istoria Americii despre care nu stiam prea multe detalii, recunosc, iar serialul pare sa fi fost facut cu mare atentie si atat cat se poate, acuratete istorica.

De ce nu mi-a spus nimeni de serialul asta pana acum? :P

3 comentarii:

Anonim spunea...

superb .... mersi de pont ... download all the way ;)

Lola spunea...

Uh, eu nu le am cu downloadatul :)) Avem un serviciu de inchiriat filme care ti le trimit acasa (nelimitat/luna, cate 3 odata). Am primit azi episoadele 5-8 din sezonul 2, abia astept sa le vad :)

Lola spunea...

A, si sa-mi zici cum iti place daca-l vezi :)

Related Posts with Thumbnails