joi, februarie 19, 2009

Zic si eu...

Flavius zice ca trece prin New York candva la sfarsitul lui aprilie-inceputul lui mai.
Dona zice ca planul lui o inspira si parca ar da si ea o fuga la New York odata cu Flavius - si zic eu, poate o ia si pe Amalia cu ea (ca tot zicea ea ca una din dorintele ei pe anul asta e sa ajunga iar la NY).
Ina ar fi deja aici. Si-ar mai fi prin NY, dar nu-s sigura ca citesc pe-aici.
Vic, un roman in Canada a facut o lista a blogurilor romanesti din diaspora si multi par oh, so happy ca s-a conturat o oarecare comunitate blogeristic-virtuala.
Unii spun ca o intalnire e putin probabila, dar avantul altora m-a facut sa fac aici o incercare de adunare.
Cine vrea si cine poate? Planuim? Putem? Vrem?

*N-am mari sperante, am avut ocazia sa urmaresc in cateva instante romani care incearcau sa iasa la o bere (99% din ei locuind in acelasi oras) si e un chin veritabil. Dar zic si eu, nu dau cu parul. Poate noi astia din diaspora suntem mai cu mot frumos.

10 comentarii:

Anonim spunea...

:)) Nu cred ca sintem mai cu mot. Uite, in Dublin, o fata, romanca, de la Google Ireland, a zis: hai sa ne vedem mai multi romani. S-au facut mailuri, s-au dat, evident ca pe parcurs s-au adunat ZECI de oameni, pina cu o saptamina inainte de ziua adunarii, cind nu prea s-a mai anuntat lumea ca vine cu adevarat:).
Dar nu stiu daca e ceva nasol sau specific romanesc, cred ca in general adunarile mari sint greu de facut:).

ina bixade spunea...

Da! Deci daca va dati intilnire, nu uitati sa ma chemati si pe mine, sa vad si eu pe cine comentez si cine ma comenteaza, dar mai ales sa-mi infrumusetez lista de prieteni cu oameni deosebiti:) va puuup!!!!

Flavius Ţerbea spunea...

I'm in!

Anonim spunea...

si eu as fi in, mai ales ca mi-e tare dor de NYC (am locuit acolo un pic) dar e mai greu cu calatoritul acum. oricum, ideea e buna si va rog sa ma anuntati si pe mine.

Lola spunea...

@Cristi - exact ce spui tu am observat si eu ca se intampla de obicei. Am zis sa vedem poate cand e vorba de distante mai mari (care inseamna planuri de calatorie mai greu de anulat) e altfel. Sa vedem :D

@Ina, Alex & all - abonati-va la comentarii si sa vedem ce urmeaza.

@Flavius - pentru ca toata povestea a plecat de la planurile tale de calatorie si pentru ca esti "in", stabileste o data, sa avem de unde porni. How 'bout that? :)

Asteptam provincia. Alo, Chicago, se aude? :))

Anonim spunea...

Pare-se ca toti bloggerii sunt raspanditi prin centrul sau in estul tarii. Ma simt izolata aici. Pe cand o intalnire in LA?

Flavius Ţerbea spunea...

Eu zic ca undeva in primul weekend din mai...dar daca nu convine data putem stabili una de comun acord cu mai multa lume.
A, da, Chicago dam legatura!

Lola spunea...

Carina, hai la NY si om veni noi si la LA candva :)
Super, Flavius. Asteptam continuarea. :)

Cougar spunea...

mai e restaurantul ăla românesc în queens, unde-am ras acum vreo şapte ani şi jumătate o ciorbă de burtă cu ardei iute şi nişte mititei făcuţi ca pe dealul drăganului?

Lola spunea...

Cougar, acum 7 ani jumate zici? Iti aduci aminte cum se numea? Mare, cu mobila chineza cumva? sau era mai mic, asezat pe lung si pe o straduta mai quaint, asa?
In fine. Avem in momentul asta 6 restaurante romanesti, toate in Sunnyside (mi-e teama ca unul din ele inchide, am vazut obloanele trase ultimele zile). Daca in vreo 2 dintre ele n-as calca de bunavoie, cel putin 2 sunt cum zici tu. So, vii la NY in mai? :D

Related Posts with Thumbnails