miercuri, decembrie 05, 2007

Cheesecake de ciocolata

Ca sa mai facem pauza de la atatea luminite, papusi si brazi, poza pentru reteta care am pus-o aici. Nu m-am omorat cu mare decorat ca eram pe fuga, aveam alte treburi, dar timp de o poza am gasit.

3 comentarii:

PAPA BUN spunea...

Hai sa-ti spun un mic secret: tu esti cea care m-a convins sa-mi iau un aparat foto mai bun decit digitalul de buzunar pe care-l folosesc acum. Pozele tale de mincare arata forate bine.
Plec la Dublin de Anul Nou si sper sa gasesc acolo la magazinele electronice un aparat buuuuuuun.

Lola spunea...

:)
Multumesc de compliment, desi sunt novice inca dupa un an de cand folosesc un DSLR. Si eu cand ma uit la pozele altora aspir sa produc asa rezultate.
Dar comparat cu Sony-ul care il aveam pe la inceputul blogului, recunosc ca nu sufera comparatie. Sunt foarte multumita de ambele aparate care le am - am si un Canon mic de buzunar care face treaba destul de buna.

Nu-s la curent cu preturile in Dublin, dar daca ai nevoie de recomandari la modele de camere sunt la curent. Daca esti interesat da-mi un email cu id-ul tau de ym si vorbim

Bella spunea...

Buna...cautam pe net o reteta de cheesecake la cuptor, dar reteta aceasta m-a atras din prima. Si nu am gresit. E suuper buna: fina, racoroasa, nu foarte dulce si usor de facut. Urmatoarea e parfaitul ala de ciocolata alba la congelator...sper sa imi iasa la fel de bine. Bravo si mersi.

Related Posts with Thumbnails