miercuri, decembrie 12, 2007

Macy's Land

In 1856, un tanar de 36 de ani deschide in 14th st. un magazin general numit R.H. Macy - dupa numele sau. Prima zi de vanzari, $11.06. Vanzari la sfarsitul anului, $90.000.
In 1902, cele 11 cladiri ale caror parter erau ocupate de-acum de magazin devin neincapatoare, astfel incat Macy's se muta in actuala locatie din 34th St. si Broadway.
In 1918, vanzarile anuale ating $36 de milioane. In 1924 se extinde in intreaga cladire pana in 7th Ave. si devine cel mai mare magazin departamental, la peste 300.000 de metri patrati.
In acelasi an e organizata pentru prima data Parada de Thanksgiving, mai tarziu incepe traditia Show-lui Floral de Paste si organizeaza cele mai mari focuri de artificii de 4 iulie. Deasemeni, Santa Land la etajul 8 in fiecare an este o feerie de jucarii si dulciuri in drum spre casa lui Mos Craciun care foarte rabdator asculta dorintele copiilor si pozeaza cu ei pentru o fotografie.

Prezent in filmul clasic Miracle on 34th St. care inca e difuzat la TV de fiecare Craciun (in tandem cu It's a wonderful life).

In ziua de azi un imperiu care cuprinde 800 de magazine pe teritoriul Statelor Unite de la nord la sud si de la est la vest.

Vitrinele sunt despre filmul sus-mentionat si despre Santa.










Si foarte probabil, ultima postare din seria vitrine.

Un comentariu:

Anonim spunea...

hey there and thank you fοr your information – I
have definitely pickeԁ up sοmethіng new from right here.
I ԁid however eхpertise severаl technical ρoints using
thiѕ website, as I experiеncеԁ to
reloаd the site lots of times previous tο
I could gеt it tο load cοrrectly.

I had been wοnԁеring if your web
host іs OΚ? Not that I'm complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and can damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I'm adding this
RSS to my е-mail and can looκ out for a lot more of your reѕpective intereѕting content.
Εnsure that уοu updatе this again ѕoοn.


My wеb-site: Online Payday Loan
my site > Pay Day Loans

Related Posts with Thumbnails